Logo Albert Heijn-Peeters Govers

Samen ondernemen binnen een veilig kader

Wil jij ondernemen in een veilige omgeving? Ons familiebedrijf barst van ervaring en biedt supermarktmanagers vrijheid, zelfstandigheid en een waardevol klankbord. Bovendien hangen er hier geen financiële risico’s aan jouw ambitie als ondernemer.

Ondersteuning van a tot z

Wij geloven dat dromen groot moeten zijn en de mogelijkheden eindeloos. Dat is waarom we jou de kans geven om je eigen winkel te leiden alsof het je eigen onderneming is.

Run je filiaal vanuit jouw eigen sterktes en ervaring. Wij voorzien je van de specifieke tools, retailkennis en management ondersteuning die nodig zijn om een succesvolle Albert Heijn winkel te leiden.

Laat je ondersteunen door een ijzersterk, stabiel familiebedrijf met bakken ervaring, een groot netwerk en inkoopkracht.
Wil jij ook je eigen winkel runnen? 

Ervaring van

Alexander - Supermarktmanager Wijnegem

"De combinatie van people management en de eindverantwoordelijkheid dragen over het reilen en zeilen van de winkel maakt deze job uitdagend en leuk."

Jouw succes is ons succes

Heb je innovatieve ideeën voor klantbetrokkenheid of duurzaamheid in dagelijkse operaties? Wil je nieuwe manieren integreren om je team te inspireren tot grotere prestaties? De weg ligt vrij om je ambities waar te maken.

Bij Albert Heijn Peeters-Govers ben je niet alleen een manager. Je bent ondernemer, pionier en een deel van de familie.

Ervaring van

Kristof - Supermarktmanager Mechelen

"Je geniet van alle voordelen van een eigen zaak, maar dan binnen een veilig fi nancieel kader. Je bent écht de ondernemer - met vrijheid om zelf beslissingen te nemen en uitdagingen aan te gaan binnen onze gezamenlijke visie."

Het groeipad van onze ondernemers

Persoonlijke ontwikkeling

Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen als ondernemer, met training direct op de werkvloer. We zetten vol in op jouw groei, met een divers aanbod aan opleidingen en workshops die jou zowel persoonlijk als professioneel vooruit helpen.

Uitgebreid netwerk

Als ondernemer binnen ons netwerk geniet je van de vrijheid om je eigen supermarkt te leiden met jouw visie en aanpak, terwijl je tegelijkertijd profi teert van onze uitgebreide ondersteuning. Bovendien zorgt ons open- deurbeleid altijd voor een luisterend oor of de ondersteuning die je nodig hebt.

Mooie verloning

Jouw inzet en betrokkenheid laat ons niet koud. Onze appreciatie vertaald zich in een mooie verloning met heel wat voordelen afgestemd op jouw profi el, aangevuld met een wagen, tankkaart en bonussysteem.

Is deze job iets voor jou?