Logo Albert Heijn-Peeters Govers

Klaar om jouw nieuwe winkel te openen?

Onze familie blijft groeien en daarom openen we heel wat nieuwe winkels. Word jij de drijvende kracht achter één van deze nieuwe locaties? Als supermarktmanager en ondernemer krijg je bij ons de unieke kans om een eigen Albert Heijn winkel te runnen.

Vanaf de allereerste dag druk jij jouw stempel op de winkel en schrijf je aan een uniek verhaal binnen onze organisatie.
Is een eigen Albert Heijn winkel runnen iets voor jou? Via onze matchmaker krijg je alvast meer zicht op de jobinhoud en of je jezelf ziet werken binnen onze bedrijfscultuur:

Hoe start jouw avontuur als ondernemer?

Teamopbouw

We ondersteunen je bij het opbouwen van een sterk team door middel van gespecialiseerde werving- en selectie. Daarnaast bieden we je ook trainingen en persoonlijke begeleiding. Samen gaan we voor een inclusieve cultuur en stimuleren we persoonlijke groei en teamdynamiek.

Planning

Planning is key! Terwijl ons team de operationele aspecten mee ondersteunt, focus jij je volop op het uitbouwen van de winkel. Jij staat aan het roer van je team en stippelt de functies mee uit, implementeert processen en bepaalt het winkelbeeld.

Rollen & verantwoordelijkheden

Van de eerste personeelswerving tot de dagelijkse bedrijfsvoering, ons team staat klaar om jou te ondersteunen in elk aspect van het winkelmanagement. Op die manier leer je snel bij, leer je delegeren en geef je een duidelijke koers aan voor jouw winkelteam.

Ondersteuning & training

Bij elke nieuwe winkelopening staat ons toegewijde openings- en opleidingsteam voor je klaar. Van HR- professionals tot ervaren collega- supermarktmanagers en onze operationeel directeur. We bundelen onze krachten zodat alles in de meest optimale omstandigheden verloopt.

Operationele richtlijnen

Als nieuwe supermarktmanager krijg je de unieke kans om de structuur van de winkel vanaf nul op te bouwen. Uitdagend, maar de uitgelezen kans om je stempel te drukken op de winkel en je ondernemersvaardigheden te laten zien.

Technische ondersteuning

Elke nieuwe winkel is uitgerust met de nieuwste technologieën en systemen, waardoor we effi ciëntie en nauwkeurigheid garanderen. Op die
manier blijft jouw focus op bedrijfsvoering en teammanagement en heb je tijd en ruimte om het verschil te maken.

Open jij binnenkort een nieuwe winkel van Albert Heijn? Aarzel niet en ga voor de uitdaging!

Ervaring van

Lars - Supermarktmanager

"Ik heb gekozen voor Albert Heijn Peeters-Govers vanwege het zelfstandige karakter en de stijl van management die het meest bij mij past. Het heeft me de vrijheid gegeven om mijn eigen structuur te bepalen, te innoveren en mijn commerciële en operationele vaardigheden te benutten. Het is pittig, maar ongelooflijk lonend. En het belangrijkste is dat het me de kans heeft gegeven om echt het verschil te maken, niet alleen voor de winkel, maar voor elk individu dat deel uitmaakt van ons team."

Past jouw ambitie binnen ons verhaal?