Logo Albert Heijn-Peeters Govers

Leid jouw winkel naar succes!

Begin als supermarktmanager in onze nieuwe winkels.

Droom je ervan je eigen winkel te runnen, maar met de zekerheid van een sterk ondersteunend netwerk? Bij Albert Heijn - Peeters Govers bieden we jou die unieke kans! Als Supermarktmanager beheer je jouw winkel alsof het je eigen zaak is, maar dan zonder de financiële risico's. Je bent niet alleen een manager; je bent een ondernemer, een mentor, en het hart van je nieuwe winkel.

Vanaf dag één bouw je mee aan iets bijzonders. Je start van nul en zet je eigen stempel op de winkel. Met de volledige steun van ons hoofdkantoor – van operationeel management tot HR, en van IT tot marketing - krijg je de ruimte om je commerciële instincten te volgen en je creativiteit de vrije loop te laten.

Je bent de spilfiguur die het team inspireert, motiveert en opleidt, waarmee je samen de uitdaging aangaat om de winkel te lanceren en naar succes te leiden. Jouw leiderschap bepaalt de koers, jouw visie inspireert, en jouw besluiten maken het verschil. Dit is jouw kans om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk, in een rol waar je echt impact kunt maken.

Ben je klaar om jouw ondernemersdroom te realiseren binnen onze familie?

Werken met goesting bij Albert Heijn - Peeters Govers

Innovatie

Bouw je toekomst bij een bedrijf dat vooruitdenkt

Bij Albert Heijn - Peeters Govers werk je met geavanceerde systemen en technologieën van Albert Heijn, die continu worden verbeterd en aangepast. Hierdoor heb jij tijd om je winkel te optimaliseren.

Opleiding

Groei met onze expertise

Onze uitgebreide on-the-job training stoomt je klaar om met vertrouwen elke uitdaging aan te kunnen. Daarna blijven we je ook nog steeds ondersteunen waar nodig.

Betrokkenheid

Word deel van onze succesvolle familie

Wij combineren in ons familiebedrijf een warme sfeer met professionele ondersteuning. Jouw ontwikkeling en succes staan centraal voor ons.

Jouw onboardingstraject

Start je avontuur als supermarktmanager met een op maat gemaakt onboardingstraject!

Je gaat eerst enkele maanden aan de slag in een van onze winkels, waar je een diepgaand inzicht krijgt in het reilen en zeilen van AHPG, inclusief onze systemen en workflows. Afhankelijk van wat je al weet en waar je in wilt groeien, kiezen we daarna een winkel uit die aansluit bij jouw specifieke leerdoelen. Zo is jouw ontwikkelingstraject nauwkeurig afgestemd op de specifieke eisen van de winkel waar je uiteindelijk aan de slag gaat, waardoor je optimaal bent voorbereid op jouw toekomstige rol.

Een persoonlijk pad dat jouw groei centraal stelt en je naadloos laat integreren in ons team. Welkom bij de familie!

Zet nu de stap naar jouw nieuwe carrière!

Bekijk de volledige vacature 'Supermarktmanager'.

Lanceer je eigen Albert Heijn winkel!

Begin aan een uniek avontuur door na je onboarding een gloednieuwe Albert Heijn winkel te leiden. Hier heb je de vrijheid om alles vanaf nul op te bouwen. Zet jouw persoonlijke stempel op elke hoek van de winkel, creëer een omgeving die jouw visie uitstraalt en leg het fundament voor een succesvolle toekomst. Het opzetten van een nieuwe winkel is een serieuze uitdaging, maar het is juist die uitdaging die het zo aantrekkelijk maakt. Grijp deze kans om iets echt unieks te creëren, jouw eigen Albert Heijn winkel!