Logo Albert Heijn-Peeters Govers

Spring jij mee op de kar?

Onze vacatures zullen je zeker liggen!

Onze waarden in een notendop

Je bent klantgericht en biedt hulp waar nodig. Je vriendelijkheid lokt spontaan een brede glimlach uit bij de klant. Je barst van energie en gaat ervoor! Getting things done past sluitend bij je! Jouw positiviteit geeft jouw topcollega's een extra boost. Ervaring is mooi meegenomen, maar een topmotivatie is belangrijker. Je bent flexibel zowel in takenpakket als werkuren. Nauwkeurig, hygiënisch en met oog voor detail werken is op je lijf geschreven. Jouw open teamgeest versterkt onze teamspirit. Je bent collegiaal en helpt je collega's met plezier.

Plezant werken

Bij Albert Heijn Peeters-Govers doen we er alles aan je fluitend naar het werk te laten komen. Elke dag! Verwacht je aan: een collegiale sfeer, een gebalanceerde jobafwisseling, persoonlijke groei, positieve energie en (h)eerlijke arbeidsvoorwaarden.

Een #topjob met pleziergarantie, zeg maar. Want als jij gelukkig bent, zijn onze klanten dat ook. Het gevolg? In elke rayon een brede glimlach… van jou, je collega’s én de klanten.

Een inclusieve werkplek

- Ambassadeur Inclusief Ondernemen 2022 -

Door in te zetten op maatschappelijke en sociale issues engageren we ons om ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans te geven om te groeien. De leermotieven en doelstellingen zijn voor iedereen enorm divers, daarom luisteren we naar ieders verhaal en onderzoeken we waar hun kwaliteiten en talenten liggen. Er wordt samen met de geëngageerde werkplekarchitecten een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld waarin frequent bijgestuurd kan worden tijdens evaluatiemomenten. Zo helpen we hen hun volledig potentieel te realiseren.

Ontdek hier het verhaal van Priscilla

 

In ons #topteam zit je goed!

Samen vieren we kleine en grote successen en houden we elkaar scherp.

Sterke teamgeest

Met onze warme werksfeer ontvangen we je graag met open armen. Want we zijn één #topteam dat dagelijks het beste van zichzelf geeft. Moppen tappen hoort daar ook bij. Met volle goesting aan je shift beginnen is dagelijkse kost.

Eén familie

Gezien je terecht komt in een familiebedrijf vinden wij een persoonlijke en familiale sfeer oh zo belangrijk. Bij ons vind je je tweede thuis. Je maakt deel uit van een grotere familie waar je kunt zijn wie je bent en je eigen stempel kan drukken. Net dat maakt het zo mooi.

Open minded

Bij ons is iedereen welkom. Heb je geen ervaring? Geen probleem, met de juiste motivatie en drive is veel mogelijk.

Groei en ontwikkeling

Je persoonlijke talenten ontwikkelen vinden we belangrijk. Ons opleidingsteam leert je de kneepjes van het vak.

Vlakke structuur

Door de open en vlakke structuur en de korte communicatielijnen heeft iedereen z’n plaats en inbreng in het team.

Samen groeien

Bij ons ben je zeker voldaan: Een portie humor, een pak enthousiasme en sausje collegialiteit.

Ontdek onze vestigingen

Wij blijven groeien! Onze roots ligt in de Kempen, maar daar stopt het niet. Ook in andere regio's, zoals Antwerpen, Mechelen,  Limburg en de Brusselse rand, vind je ons terug. In welke vestiging bij jou in de buurt wil je graag komen werken?

Een familiebedrijf? Dat mag je letterlijk nemen. Zaakvoerders Jan en Wim Peeters zijn ondertussen de derde generatie die aan het roer staan.. Bij de oprichting net na de Tweede Wereldoorlog door Jos Peeters en Maria Govers verkochten we alleen groenten en fruit. Nu zijn we, naast onze groothandel activiteiten, de grootste franchisepartner van Albert Heijn in België. Een match made in heaven sinds 2015: want onze familiale, persoonlijke aanpak en de succesvolle winkelformule van Albert Heijn gaan hand in hand.

Onze goesting om te groeien én om onze medewerkers te laten groeien , is groter dan ooit. Daarom ontvangen we enthousiaste zielen met open armen. 

Van Peeters-Govers tot Albert Heijn

Onze medewerkers zijn supertrotse Albert Heijn ambassadeurs en dat stralen ze ook uit. De missie van Albert Heijn is 'samen beter eten bereikbaar maken'. Hoe we dat doen? Door een verrassend uitgebreid assortiment aan te bieden en dat voor ieders budget. Zo maken we het bijzondere voor iedereen bereikbaar. Dit doen we met oog voor duurzaamheid, een gezonder en bewuster leven, gemak voor de klant, ... allemaal tools die ons helpen de grote uitdagingen in de maatschappij aan te gaan. Amen to that!

PS Ons #topteam sleepte onlangs met deze award in de wacht:

Gezicht van een sterk merk

Ervaring van

Iris - Winkelmedewerker Bakkerij

"Ik zit in het opleidingsteam van Albert Heijn Peeters Govers. Wij leiden nieuwe medewerkers op en zorgen bij de opening van een nieuwe winkel dat de collega’s het vak leren en het na verloop van tijd zonder ons kunnen. Ik vind het superleuk van altijd nieuwe collega’s te ontmoeten en mee te kunnen opleiden. Als ik dan later zie hoe ze zijn uitgegroeid maakt me dat ergens ook heel fier."

Ervaring van

Stephanie - Supermarktmanager

“Zeker 70% van mijn tijd sta ik met mijn team op de vloer. Het is heel belangrijk dat onze teamleden verantwoordelijkheden krijgen, maar wel duidelijk gekaderd.“

Ervaring van

Lars - Supermarktmanager

“Mijn job vind ik echt wel superleuk omdat je elke dag aan een uitdaging begint!“

Ervaring van

Rachid - Teamleider

"Als teamleader heb je echt een voorbeeldfunctie en ik wil mijn collega’s het gevoel geven dat ze op mij kunnen rekenen."

Ervaring van

Patricia - Winkelmedewerker Groenten en Fruit

"Ik doe mijn job vol enthousiasme. Het is hard werken maar hier kan ik me volledig smijten en mijn energie kwijt. En op het einde van de dag zit ik zeker aan mijn stapjes (lacht)"

Ervaring van

Glenn - Winkelmedewerker Magazijn

"Mijn job is echt variërend, ik krijg mijn dag altijd goed gevuld! Zo moet het splitsen in het magazijn snel gebeuren, zodat mijn collega’s in de winkel ook altijd bezig kunnen blijven. Dus eigenlijk heb ik een beetje gratis fitness. Super toch?"

Ervaring van

Greet - Teammanager

"De bedoeling van ons werk is dat we de klant met een goed gevoel kunnen laten buitengaan."

Ervaring van

Heidi - Winkelmedewerker Schoonmaak

"In mijn job als kwaliteitsmedewerker is er veel afwisseling. Ik heb buiten mijn vaste taken heel veel vrijheid."

Ervaring van

Hilde - Winkelmedewerker Onthaal

"We zijn heel de dag voor de klant bezig eigenlijk. Balie is echt service naar de klant toe."