Logo Albert Heijn-Peeters Govers

Behaal jouw diploma winkelmanagement samen met Albert Heijn Peeters-Govers!

En bouw mee aan ons sterk verhaal.

Heb je zin om het diploma hoger onderwijs "Winkelmanagement" te behalen, maar niet om elke dag achter de boeken te zitten? Wil jij de theorie onmiddellijk omzetten in de praktijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een werktraject aan in samenwerking met Thomas More, waarbij je de theorie al direct kan toepassen in de praktijk! Een volwaardig loon en tegelijk jouw diploma behalen! Klinkt perfect, toch?

Benieuwd naar wat dit exact inhoudt? Lees dan zeker verder 😉.

 

 

Werken én jouw droom najagen

Droom jij ervan een diploma te halen? Bij Albert Heijn Peeters-Govers bieden we jou een financieel aantrekkelijke formule!

Op maandag stap je de campus binnen voor een dag vol boeiende lessen en specialisatievakken binnen een driejarig studietraject. Je krijgt niet alleen de kans om te leren van ervaren docenten, maar ook om ervaringen uit te wisselen met medestudenten die net als jij jongleren tussen werk en studie.

Als werkstudent ga jij één dag in de week naar school gevolgd door 4 dagen op de werkvloer in één van onze Albert Heijn winkels. Op deze manier zet jij de theorie gelijk om in de praktijk.

What’s in it for you?

  • Op 3 jaar tijd een diploma winkelmanagement behalen.
  • Jouw opleiding en schoolmateriaal wordt door ons betaald.
  • 1x per week naar school, 4 dagen werken (met marktconform loon)
  • Je doet ervaring op op de werkvloer, wordt persoonlijk begeleid en krijgt groeikansen voor een mooi parcours binnen Albert Heijn Peeters-Govers.
  • Je kan laten zien wat je in jouw mars hebt en zelf ontdekken welke richting je uit wil.

 

Heb je zin in een uitdagende en gevarieerde job, waar je je people skills, organisatorische vaardigheden en jouw commerciële flair hand in hand kan laten gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je wilt leren

Jij bent proactief, leergierig en nieuwsgierig. Jij wilt kennis opdoen. Én bovendien zet je de geleerde theorie gelijk om in de praktijk.

 

Echte team-player

Je bent een teamspeler die samen andere collega’s wil én kan werken.

 

Geboren retailer

Je bent een geboren retailer: de vraag is niet of je gaat verkopen, maar wat.

 

Drie redenen waarom dit iets voor jou is!

Groeien maar!

Met een persoonlijk groeitraject op maat bloei je volledig open volgens jouw talenten. Zet de geleerde theorie onmiddellijk om in de praktijk. Onze manager leert je de kneepjes van het vak zodat jij kan groeien naar jouw maximale potentieel.

Heb je bakken vol goesting om deze uitdaging aan te gaan samen met de Albert Heijn Peeters-Govers familie? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

Title

Het intakeproces

Alles wat je wil weten over jouw intakeproces bij Albert Heijn Peeters-Govers.

1) Je hebt jouw enthousiasme getoond

Wij bekijken jouw gegevens zorgvuldig en binnen de 5 werkdagen heb je ons aan de lijn.

2) Het eerste contact

Wij nemen contact met je op om een gesprek met jou in te plannen. En als we elkaar toch spreken, grijp vooral de kans om hier al jouw prangende vragen te stellen.

3) Voorbereiding

Ter voorbereiding aan deze dag zal je thuis een mini-opdracht krijgen. Leuk en uitdagend!

4) In het ‘echt’ ontmoeten

Je komt langs bij ons op kantoor. Tijdens deze dag voer je een eerste gesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Vervolgens volgt er nog een algemene infosessie. Hierin wordt het volledige traject van A tot Z uitgelegd en is er ruimte voor al jouw vragen.

Infomomenten:

  • Woensdag 24 juli : 10u - 13u
  • Woensdag 21 augustus: 13u - 16u

5) Wederzijdse liefde

Is er een wederzijdse match? Dan nodigen we graag met al de anderen uit op ons sign&diner moment. Bij een lekker hapje doen we jou een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Nog een laatste dubbelcheck om het papierwerk in orde te brengen en dan start jouw avontuur bij Albert Heijn Peeters-Govers!